SMART DEVICES

 

Bij het automatiseren van een woning is het belangrijk, om eerst te bepalen wát u wilt automatiseren.

Met de juiste opties is uw Smart Dashboard pas écht compleet.

 

Smart Assistant helpt u met het zoeken naar de best passende componenten. Wij hebben jarenlange ervaring met specifieke merken, waardoor wij in staat zijn om u de juiste adviezen te geven voor uw woning met Smart Dashboard. Ziet  u uw gewenste product hier niet tussen staan?
De kans is erg groot dat we alsnog kunnen helpen. Neem gratis contact op met Smart Assistant, om te kijken hoe we ook uw woning écht slim kunnen maken.

 

Sensoren

Een van de meest gebruikte automatisering is het aan- en uitgaan van verlichting, op basis van beweging. Een groot gemak en mogelijk bespaart u ook nog eens geld (en ergernis). Gezamenlijk kijken we naar de gewenste automatisering, bepalen we op basis daarvan de meest logische plekken in huis, om zo een keuze te maken voor de juiste oplossing. Andere oplossingen zijn te bedenken door middel van deur-, raam- en temperatuursensoren. 

 

Smartplugs

Om apparaten zonder draadloze bediening tóch aan te kunnen sturen, zijn smartplugs ideaal. Dit zijn tussenstekkers welke op afstand bediend kunnen worden (en dus te automatiseren). Soms bevat zo’n smartplug nog meer functies, zoals het monitoren van energieverbruik. 

 

Energiemeter

De kosten voor energie lopen ontzettend hoog op, tijd om te gaan besparen!
Dit doet u niet alleen met het verduurzamen van uw huis, maar ook door inzicht in uw energiegebruik.
Uw slimme meter geeft de meterstanden door, maar u kunt deze standen positief beïnvloeden! Hoe? Smart Assistant biedt u geweldige oplossingen aan, waar het gaat om het realtime monitoren van uw energieverbruik. En, indien gewenst, tot op apparaat niveau. Wij hebben hier een speciaal dashboard voor ontwikkeld, waarmee u uw energieverbruik inzichtelijk hebt. Ook kunt u uw apparaten uitschakelen, wanneer deze niet worden gebruikt. Automatisch!

 

Watermeter

Smart Assistant biedt u tevens de mogelijkheid om uw waterverbruik in kaart te brengen. Ook hiervoor geldt, dat u door middel van inzicht mogelijk uw verbruik positief kunt beïnvloeden. Zie wat u aan water gebruikt, per jaar, per maand, per week of per dag en zelfs realtime. Deze watermeter is een toevoeging op uw aanwezige meter en past in 99% van de gevallen ook op de uwe. 

Door het verkrijgen van inzicht, kunt u hogere kosten voorkomen of zelfs gaan besparen. Voor deze oplossing werken wij samen met onze partner Huizebruin  (https://www.huizebruin.nl/tag/watermeter)