De Xiaomi Aqara Bewegingssensor biedt vele mogelijkheden voor uw smarthome en is onmisbaar bij het gebruik van Smart Dashboard. De optische lens biedt een uiterst hoge-precisiedetectie van elke beweging op basis van warmte die een persoon afgeeft. De bewegingssensor is ook uitgerust met een omgevingslicht sensor, deze gaat automatisch aan wanneer beweging wordt gedetecteerd. Hierdoor maak je jouw huis en de omgeving rond jouw huis stukken veiliger. Deze sensor werkt op basis van het Zigbee protocol en is compatibel met alle producten van Smart Assistant.

 

Let op: De sensor dient gekoppeld te worden met een Zigbee hub, wij adviseren u de Conbee II Zigbee USB Dongle.

Een kleine, maar betrouwbare sensor, die kan waarschuwen of een raam of deur geopend wordt wanneer er niemand thuis is, of er bijvoorbeeld voor kan zorgen, dat een lamp aangaat in bepaalde ruimtes van uw huis. 

Doordat de sensor een mooi klein formaat heeft, kan hij overal worden bevestigd, zonder dat het direct opvalt.

 

Let op: De sensor dient gekoppeld te worden met een Zigbee hub, wij adviseren u de Conbee II Zigbee USB Dongle. 

 

De Xiaomi Aqara Temperatuur- en Vochtigheidssensor meet temperatuur, luchtvochtigheid én luchtdruk. De sensor kan zowel binnen als buiten uw huis worden gebruikt voor diverse doeleinden. 

Dit kleine, stijlvolle apparaatje verzamelt veel waardevolle informatie, welke gebruikt kan worden voor het automatiseren van andere apparaten in uw huis. Hij kan bijvoorbeeld meldingen geven, wanneer de temperatuur te hoog is (naar aanleiding van instellingen), om vervolgens de airco, air-purifier of luchtbevochtiger aan te zetten. 

De sensor heeft een bereik van -18°C tot 55°C. 

 

Let op: De sensor dient gekoppeld te worden met een Zigbee hub, wij adviseren u de Conbee II Zigbee USB Dongle

Met deze universele Zigbee USB Dongle van Phoscon, de Conbee II, kun je vele Zigbee-producten van verschillende fabrikanten integreren in Smart Dashboard.

 

Een autonome oplossing zonder cloud-, registratie- en internetplicht en daarmee een perfecte oplossing om je Zigbee producten aan te sturen, zonder dat je al die verschillende gateways van uw smarthome producten nodig hebt.

Met de Conbee II kun je tal van Zigbee producten aansturen en combineren, denk aan merken als Philips Hue, Xiaomi Aqara, etc. etc. en is daarom de populairste Zigbee hub in zijn soort!

 

Het bereik van de Conbee II bedraagt binnenshuis ongeveer 30 meter, tot zelfs 200 meter in open veld. Daarnaast is het zo, dat bedraad gevoede Zigbee devices, zoals smartplugs of verlichting, een gedeeld Zigbee netwerk opzetten, waardoor het bereik wordt vergroot.

 

Dit product is onmisbaar in uw smarthome!